Поздравления на Мирко за успеха и нека винаги да носи в сърцето си патриотичния плам и обич към България. Поздравления и към г-жа Боряна Георгиева за професионализма и всеотдайността. /Галерия/
">
 

Търсене:  

 
 

Разширено търсене

 

18 Януари 2018 г. сайта разглеждат 62 посетители

 
 
БЪРЗИ ВРЪЗКИ
ИНФОРМАЦИЯ
STRALDZHA.NET -- НОВИНИ И СЪБИТИЯ

 

 13.11.2017  Първо място за Мирко на Национален конкурс

© Straldzha.net

На 10 ноември 2017 г. в Националния военноисторическия музей гр. София се състоя тържественото награждаване на победителите в XXV Национален ученически конкурс „Родолюбие”, под наслов „Горди с историята и духовните си достижения – 10 години България в Европейския съюз“. Официалната церемония беше открита от Председателя на Синдиката на българските учители и настоящ председател на НК „Родолюбие” д. ик. н. Янка Такева. Сред официалните гости на събитието бяха инж. Татяна Михайлова, заместник министър на образованието и науката, Наталия Михалевска директор на Дирекция „Образование на българите зад граница и училищна мрежа” в МОН, д-р Ваня Кастрева, началник на РУО - София-град, и др. Поздравителен адрес до организаторите и участниците в конкурса изпрати Красимир Вълчев-министър на образованието и науката.
Тази година общият брой на разработките изпратени за националния кръг е 122. До оценяване са допуснати 21 есета, 34 реферати (изследователски проекти), 42 презентации и 15 учителски разработки от цялата страна и български общности в чужбина. Това бе възможност учениците да изразят своите познания, тълкувания и оценки за събития и личности по един от предложените тематични акценти, като ги разгледат на фона на европейски и световни процеси.
По време на празничната церемония Мирослав Деянов Великов ученик от СУ "П.К.Яворов" гр. Стралджа, класиран на I място, раздел "Презентация" получи своето заслужено отличие. Консултант по разработката е Боряна Георгиева, старши учител по информационни технологии.
Поздравления на Мирко за успеха и нека винаги да носи в сърцето си патриотичния плам и обич към България. Поздравления и към г-жа Боряна Георгиева за професионализма и всеотдайността. /Галерия/  (c)2000-2016.Straldzha.net